Oona Tolppanen valitsi Sector Alarmin turvajärjestelmän

Oona Tolppanen valitsi perheensä vasta valmistuneeseen omakotitaloon Sector Alarmin turvajärjestelmän

Julkaistu: kesäkuuta 19, 2024 Kirjoittaja  Outi Potila

Kun yrittäjä ja hyvinvointivalmentaja Oona Tolppanen perheineen muutti vastavalmistuneeseen omakotitaloonsa syksyllä 2023, oli perheelle heti selvää, että he haluavat panostaa laadukkaaseen ja luotettavaan hälytysjärjestelmään.

- Olemme aiemmin asuneet kerrostalossa, joka on asumismuotona ihan erilainen, kuin tämä nykyinen omakotitaloasuminen, Oona Tolppanen kertoo.

- Meillä kävi myös niin, että kun olimme jo muuttaneet, niin huomasimme, että joku oli käynyt kävelemässä uuden kotimme ympärillä. En tiedä oliko joku vaan eksynyt meidän pihalle vai mitä oli mielessä, mutta tämä toimi viimeisenä kimmokkeena sille, että nyt se hälytysjärjestelmä meille ja heti!

Helppokäyttöinen Sector Alarm -sovellus

Sector Alarm suojaa muultakin, kuin murroilta

Sector Alarm on noussut 25 vuoden aikana yhdeksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, ja yrityksen tuottama hälytyspalvelu tuo turvaa ja mielenrauhaa jo yli 650 000 asiakkaalle. Kotiin asennettava hälytyslaitteisto on yhteydessä Sector Alarmin laatusertifioituun hälytyskeskukseen, jossa hälytyksiin vastataan keskimäärin alle 10 sekunnissa. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä suunnitellaan aina yksilöllisesti kodin asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan, ja Sector Alarmin asiakastyytyväisyys onkin huippukorkea – Trustpilotin arvosteluissa Sector Alarm on saanut täydet viisi tähteä.

Sector Alarmilta löytyy murtohälytysjärjestelmän lisäksi turvaratkaisuja myös tulipalojen ja vesivahinkojen varalle. Lisäksi valikoimasta löytyy valtava määrä erilaisia laitteita valvontakameroista älylukkoihin ja erilaisiin turvatunnistimiin. Kattava tuotevalikoima takaa sen, että jokaisen asiakastarpeeseen saadaan räätälöityä yksilöllisiä vaatimuksia vastaava kokonaisuus. 

- Meille valikoitui palveluita aika laajasti. Murtosuojauksen lisäksi meiltä löytyy myös laaja palosuojaus sekä vesivuotoilmaisimia sellaisista paikoista, joissa vesivuotoja voi esiintyä. Lisäksi meiltä löytyy liikuteltava puheyksikkö, jonka voisi hätätilanteessa napata mukaan seinältä ja puhua sen kautta hälytyskeskukselle, Tolppanen kertoo.

- Kokonaisuutena meillä on nyt kyllä todella kattava turvallisuusjärjestelmä. Arkea helpottaa myös digitaaliset Yale Doorman -älylukot, joiden ansiosta voimme vaikka vaikka avata ulko-oven etänä puhelinsovelluksella.

Sector Alarmin Avaimet käteen -turvaratkaisu on vaivaton asiakkaalle

Sector Alarmin palveluun kuuluu ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus, laitteiston asennus ja käyttökoulutus, sekä laitteiston testaaminen ja huolto. Asiakkaan ei siis itse tarvitse perehtyä jokaiseen laitteeseen, vaan hän voi luottaa, että turvallisuusalan ammattilainen tunnistaa kodin tarpeet ja suunnittelee hälytysjärjestelmän asiakkaan yksilölliset toiveet huomioiden.

Myös Tolppanen pääsi todistamaan ammattitaitoisen turvallisuuskartoituksen hyötyjä, sillä sen aikana hänelle kerrottiin mahdollisuuksista, joita hän ei ehkä ollut osannut edes ajatella. 

- Sector Alarmin asentaja huomioi paitsi meidän perheemme tarpeet, myös juuri tämän kyseisen talon asettamat vaatimukset. Esille tuli asioita, joita en ollut osannut edes ajatella ja erilaisia variaatioita käytiin kattavasti läpi esimerkkien avulla, Oona valottaa.

- Myös asennus sujui loistavasti. Olin vakuuttunut siitä, miten huolellista työtä asentajat tekivät. Laitteiston toimivuus varmistettiin myös useilla varmistuksilla ja testihälytyksillä.

Sector Alarm asentamassa hälytysjärjestelmää

Valvottu hälytysjärjestelmä on unissakävelijän unelma

Kun perheessä on pieniä lapsia, voi tuntua siltä, että edes silmät selässä eivät riitä. Ei ole harvinaista, että pienen lapsen uteliaisuus ulkomaailmaa kohtaan vie voiton, ja lapsi avaa ulko-oven ja lähtee tutkimaan ympäristöä.

- Voimme laittaa puhelimesta ”kotona”- tilan päälle, jolloin saamme hälytyksen, jos joku avaa ulko-oven, Oona kertoo.

- Olen itse ollut lapsena unissakävelijä, ja tämähän olisi ollut silloin oikea unelma. Huolettomuus ja turva ei tarkoita meille vain sitä, ettei kukaan pääse sisälle luvatta, vaan myös sitä, etteivät lapset lähde huomaamattamme mihinkään.

Nyt muutamien kuukausien käytön jälkeen Oona perheineen on enemmän kuin tyytyväinen valitsemaansa palvelukokonaisuuteen. Vaikka päätös hankkia kodin hälytysjärjestelmä muuton vuoksi olikin melko selkeä, jäljellä oli vielä päätös siitä, minkälainen järjestelmä valittaisiin ja mistä se tilattaisiin.

Myös naapurin poliisi luottaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmään

Jo rakennusprojektin aikana Oona pisti merkille, että lähialueella on paljon Sector Alarmin hälytysjärjestelmiä. 

- Meidän lähellä asuvalla poliisilla on kotonaan Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, ja tuli vähän sellainen olo, että jos poliisi on sitä mieltä, että tämä on hyvä, niin sitten se myös on niin, Oona naurahtaa.

Lisäksi Oona huomasi erilaisia vaihtoehtoja kartoittaessaan, että markkinoilla on paljon järjestelmiä, joissa ei ole palvelua Suomessa. 

- Me ei tehdä mitään järjestelmällä, jossa hälyttimet menevät päälle, mutta kukaan ei vastaanota hälytyksiä. Annamme paljon painoarvoa sille, että Sector Alarmilla on oma hälytyskeskus, joka ottaa vastaan hälytykset, ja hankkii tarvittaessa apuaa paikalle. Se on kaikista tärkein juttu koko tässä asiassa, eikä se, että on murto- tai palohälytykset, jotka pamahtavat käyntiin ja hälyttävät pelkälle naapurustolle.

Koodilla “OONA” saat huipputarjouksen Sector Alamin kodin hälytysjärjestelmästä,
hyödynnä tarjous täällä tai soita 09 4255 0654 (arkisin klo 9-17).

Haluatko lukea lisää kodin turvallisuudesta? Lue seuraavaksi Hälytysjärjestelmä tuo turvaa myös kotona ollessa.